Waarom moeilijk doen als het AnSi kan

Wij ontzorgen

Activiteiten voor iedereen

Wat een spetterende start hebben wij met AnSi Events gemaakt. 

Het afgelopen jaar hebben wij veel aanvragen gekregen voor het organiseren van Familie, vrienden uitjes, bedrijfsuitjes en teambuilding. 

Met onze activiteiten in combinatie met de unieke horecagelegenheden hebben wij een concept staan, waar wij trots op zijn. 

Met de volgende horecagelegenheden hebben wij een samenwerking, bij iedere locatie is een DAF route en puzzeltocht aanwezig! 

Wat kunnen wij voor jullie doen?  

Wij gaan jullie ontzorgen, verrassen en jullie een onwijs leuke dag bezorgen.  Alles wordt geregeld naar jullie wensen. Onderstaande activiteiten kunnen gecombineerd worden gedurende de hele dag/avond bij bovenstaande horecagelegenheden.  En mochten jullie andere wensen hebben dan denken wij graag met jullie mee!  

Ons doel is om jullie een glimlach te bezorgen, terwijl je zelf niks hoeft te doen.  

personeels feestjes

Familie uitjes

Vrienden uitjes

Teambuilding uitjes

Vrijgezellen uitjes

50 jaar terug in de tijd!

Samen met collega’s gieren van het lachen, in een Dafje rijden. Ronkend motortje, kleine bandjes ze gaan net zo hard achteruit als vooruit, een hele belevenis terug in de tijd. 

Mooie routes met onderweg leuke activiteiten en gezellige horeca. Daarna een barbecue op een super locatie aan het strand of midden op de Drentse heide. 

Een Daf trekt altijd bekijks. Even tuuteren en er wordt zeker gezwaaid.

Wij hebben 30 kleurrijke DAFjes tot onze beschikking, die op iedere gewenste locatie gebracht kunnen worden, wij kunnen op aanvraag andere routes en puzzeltochten maken.

Met je collega's een onvergetelijke dag beleven op de wielerbaan?

Teamgeest, samenwerken, angsten overwinnen en bovendien heel veel lol op een prachtige manier samenkomen.

Fietsen van hoog naar laag terwijl er geen remmen zijn nu moet je controle krijgen over je fiets. Dit is een spannende uitdaging!

Volkswagenbusje

Hoe stoer is het om een dagje te toeren in een supergave oldtimer Volkswagen bus, daar krijg je toch het wauw gevoel van. Voor 1 dag komen je dromen uit, deze ervaring vergeet je nooit meer.

Deze busjes kunnen ook worden ingezet voor zakelijke evenementen, met of zonder chauffeur.

Goed om te weten, er zijn bepaalde voorwaarden om deze busjes te mogen besturen.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Teambuilding maar dan helemaal anders

Bij de schaapskooi worden jullie ontvangen door de herder die uitleg geeft over het schapen drijven, jullie zien een kudde schapen met een herder en een mooi bordercollie. 

Wat als de border collies vervangen worden door je collega’s. 

Dat is heel hard werken om samen de kudde bij elkaar te houden, nu moet er gecommuniceerd worden! 

Het schapen drijven is een unieke teambuilding workshop waar leiderschapsstijlen toegepast gaan worden, de wisselwerking tussen mens, hond en schaap en de samenwerking hiervan maakt het schapen drijven tot een leerzame activiteit, waar ook zeker heel veel plezier bij komt kijken. 

Outdoor activiteiten

Handboogschieten 

Richtingsgevoel, focus een vaste hand maken bij handboogschieten het verschil. 

Diverse uitdagende rondes voor elk niveau. 

Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen maar ook een olympische sport! Het is vooral bekend geworden door de verhalen van “Robin Hood”. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. Na de uitleg hoe het handboogschieten precies werkt, is er eerst een oefenronde, daarna een aantal wedstrijdrondes en als afsluiter een bonusronde waarin alles nog kan veranderen. Het blijft dus tot het einde spannend wie er gaat winnen! 

Laserkleiduifschuiten. 

U schiet met laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht wordt geschoten. 

Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. We schieten met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten. De disks schieten we niet kapot en kunnen weer hergebruikt worden, het voordeel hiervan is dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is! Er zal in groepjes van maximaal 5 personen tegelijk geschoten worden. De computer registreert per schutter de punten. Na uitleg over het systeem en de geweren is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd. Er zullen verschillende schietdisciplines aan bod komen.  

Avond vol plezier!

Verrassende digitale spelshows voor elk event! 

Spelshows zoals de Pubquiz, Ik hou van Holland, Mannen tegen de Vrouwen en Muziekquizzen zijn een groot succes. Elke spelshow wordt digitaal gespeeld en de deelnemende teams krijgen een digitaal stemkastje om de vragen te beantwoorden. Het is meer dan alleen een quiz! Naast de vragen over algemene kennis komen er veel muziekvragen aan bod en dan mag een karaoke natuurlijk niet aan ontbreken. Variaties zoals tv/film rondes, audio en videofragmenten en de extra minigames maken de spelshow compleet! De presentator presenteert de spelshow op een ludieke manier en zorgt voor de interactie met het publiek waardoor de gasten op het puntje van hun stoel zitten of luid meezingen. Uiteraard wordt er feestelijke muziek gedraaid vooraf, tijdens de pauzes en na afloop van de spelshow. 

Een spelshow persoonlijk maken met vragen over bijvoorbeeld uw bedrijf is mogelijk. Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden.   

Wij maken van uw event een unieke beleving met één van onze veelzijdige spelshows! 

Sloep

Een grote sloep waar je met al je vrienden of collega’s mee kunt varen met of zonder kapitein. Er kunnen max 24personen op de sloep. En is uitgerust met heel veel lekkere kussens, handig koelvak, een muziekje en een riant zonnedek. Wat wil een mens nog meer, dit is genieten!    Op aanvraag kunnen er lekkere hapjes en drankjes genuttigd worden op de boot of bij een leuke horeca aan de oever.

Deze sloep is leuk in combinatie met de Fiatjes 500, volkswagenbusjes of met de Dafjes.

E-steps

Wat ga je doen na een lange vergadering of een break tijdens een cursusdag?

Een rit in de bossen van Ruinen met een e-step geluidloos achter elkaar aan de mooie natuur ontdekken even je hoofd leegmaken en genieten ten top.

Ontdek Drenthe met de MTB!

Met de mountainbike door de ruige natuur van Drenthe of een route volgen over terreinen van Defensie (militaire oefenterreinen) kilometers fietsen in het verlengde van een echte tankbaan hoe stoer is dat?

Fiat 500

Wij zijn verliefd op deze vrolijke autootjes, je ziet ze nieuw natuurlijk overal rijden. Maar de oldtimer versie is nog schattiger met een mand achterop, dakje open, toeren en plezier maken. Hier krijg je het vakantiegevoel van, samen erop uit en niet weten waar je allemaal terecht komt. Laat je verassen.

Yellow Bikes

Heeft u ze al een keer zien rijden? 

De stoere knalgele DUO-choppers, Hayleys XXL, Classic Hayleys en FAT bikes?  

Ontdek stilletjes de mooiste plekjes van het Reestdal en Vechtdal. 

Superleuk voor een gezinsuitje, vriendenuitje, familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje. 

Wij hebben voor u de leukste routes uitgezet zodat u de mooiste plekjes van het Reestdal en Vechtdal ontdekt. 

Op verzoek kunnen wij onderweg leuke stops aangeven/regelen om uw dag compleet te maken. 

Gekkigheid met vriendinnen, samen maf in een Daf!

Heb jij ook zo’n groep leuke vriendinnen, waarvan je denkt laten we samen eens iets geks doen?

Wat dacht je van:

Dikke dames of een gekke koe schilderen in een oude pub?

Of hoe leuk en origineel je eigen designer tas maken/woonkussen ontwerpen met echte schapenvacht en dat allemaal tussen de schapen midden op de heide.

In combinatie met de workshops kunnen wij o.a. een high tea, high wine regelen, of kun je genieten van een heerlijke lunch.

Pitch en Putt

Lekker buiten zijn, gezellig kletsen, genieten van de mooie natuur en actief bezig zijn.

Spreekt dit je aan dan is Pitch en Putt een leuke activiteit voor jou!

Pitch en Putt is het golfspel voor iedereen, je hoeft geen ervaring te hebben om deze activiteit te mogen doen. Samen met vrienden, familie, of collega’s gezellig en actief bezig zijn.

Wat bieden wij aan:

Een golfbaan op een unieke plek midden in de natuur met een sfeervolle horecagelegenheid.

Instructies, Materiaal, Drivingrange

Mandje ballen en 9 holes Pitch en Putt

Ook is op deze locatie de mogelijkheid voor een Golfclinic.

Nieuwsgierig?

Choppers/solexen

Samen een tocht op de chopper of oude solexen door Drenthe. Met spectaculaire stops, eten en drinken kan ook voor u geregeld worden onderweg. Zodat jullie een dag vol plezier beleven.

Bierbrouwerij

Een bierbrouwerij waar verschillende soorten bieren ambachtelijk gebrouwen worden.

Een leuke activiteit met vrienden, collega’s of familie. 

Een rondleiding door de bierbrouwer zelf en daarna naar het sfeervolle proeflokaal de bieren proeven met lekkere hapjes of eten. 

Deze activiteit kunnen we ook aanbieden in combinatie met onder andere een Daf Tour.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. 

Escaperoom

Hoe gaaf is het om in een ongedwongen sfeer met een hapje en een drankje je privé escaperoom te hebben. 

In groepen van max 6 personen ga je onderling strijden. Er zijn verschillende thema’s waar jullie uit kunnen kiezen.

Competitie, spanning, denken, lachen en tijdsdruk. Wie kan dit aan? 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.