Avond vol plezier!

Wij ontzorgen

Verrassende digitale spelshows voor elk event!

Spelshows zoals de Pubquiz, Ik hou van Holland, Mannen tegen de Vrouwen en Muziekquizzen zijn een groot succes. Elke spelshow wordt digitaal gespeeld en de deelnemende teams krijgen een digitaal stemkastje om de vragen te beantwoorden. Het is meer dan alleen een quiz! Naast de vragen over algemene kennis komen er veel muziekvragen aan bod en dan mag een karaoke natuurlijk niet aan ontbreken. Variaties zoals tv/film rondes, audio en videofragmenten en de extra minigames maken de spelshow compleet! De presentator presenteert de spelshow op een ludieke manier en zorgt voor de interactie met het publiek waardoor de gasten op het puntje van hun stoel zitten of luid meezingen. Uiteraard wordt er feestelijke muziek gedraaid vooraf, tijdens de pauzes en na afloop van de spelshow.

Een spelshow persoonlijk maken met vragen over bijvoorbeeld uw bedrijf is mogelijk. Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden.

Wij maken van uw event een unieke beleving met één van onze veelzijdige spelshows!
Avond vol plezier
Pubquiz plezier
Pubquiz gezamelijke gezelligheid
Pubquiz avond vol plezier

personeels feestjes

Familie uitjes

Vrienden uitjes

Teambuilding uitjes

Vrijgezellen uitjes

Wat kunnen wij voor jullie doen?  

Wij gaan jullie ontzorgen, verrassen en jullie een onwijs leuke dag bezorgen.  Alles wordt geregeld naar jullie wensen. activiteiten kunnen gecombineerd worden met verschillende horecagelegenheden.

Gedurende de hele dag/avond En mochten jullie andere wensen hebben dan denken wij graag met jullie mee!

Ons doel is om jullie een glimlach te bezorgen, terwijl je zelf niks hoeft te doen. Bespreek de mogelijkheden door direct te bellen of je wensen door te geven via onderstaande contact formulier

Wat mogen wij voor jou organiseren?