Lachworkshop

Wij ontzorgen

Gelukkig is daar de Workshop Lachen

Hoe fijn is het om regelmatig te schateren van het lachen? Iedereen houdt wel van de lach, jammer genoeg doen wij dit vaak te weinig. Gelukkig is daar de Workshop Lachen! Wist je dat het heel gezond is? En hoe meer je lacht, hoe knapper je wordt! Deze workshop is voor iedereen Het maakt niet zoveel uit hoe het eruit ziet, je kunt namelijk helemaal niets fout doen! Leuker nog, je hoeft zelf helemaal niets te kunnen! Dit is leuk voor iedereen! Voor Familiefeestjes, Personeelsuitjes, Teambuilding dagprogramma’s, Vrijgezellenfeestje, Vrijgezellenuitjes, zowel voor vrouwen als mannen. Hoe leuk is het om dit in de buitenlucht te doen, aan het strand of op de hei. Ook te boeken smartlappen workshop en Dialect workshop, plat Haags, plat Amsterdams en plat Rotterdams.
Workshop lachen
Workshop lachen
Workshop lachen

personeels feestjes

Familie uitjes

Vrienden uitjes

Teambuilding uitjes

Vrijgezellen uitjes

Wat kunnen wij voor jullie doen?  

Wij gaan jullie ontzorgen, verrassen en jullie een onwijs leuke dag bezorgen.  Alles wordt geregeld naar jullie wensen. activiteiten kunnen gecombineerd worden met verschillende horecagelegenheden.

Gedurende de hele dag/avond En mochten jullie andere wensen hebben dan denken wij graag met jullie mee!

Ons doel is om jullie een glimlach te bezorgen, terwijl je zelf niks hoeft te doen. Bespreek de mogelijkheden door direct te bellen of je wensen door te geven via onderstaande contact formulier

Wat mogen wij voor jou organiseren?