Outdoor activiteiten

Wij ontzorgen

Divers en uitdagend voor iedereen

Wighlandgames
De plattelands versie van de Schotse Highland Games, tactiek en samenwerken zijn hierbij heel belangrijk Verschillende onderdelen Big Beerpong, Torenspin , Staande Puzzel, Krat stapelen horizontaal, Touwtrekken, Turfstapelen en Eindquiz

Handboogschieten
Richtingsgevoel, focus een vaste hand maken bij handboogschieten het verschil. Diverse uitdagende rondes voor elk niveau. Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen maar ook een olympische sport! Het is vooral bekend geworden door de verhalen van “Robin Hood”.

Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. Na de uitleg hoe het handboogschieten precies werkt, is er eerst een oefenronde, daarna een aantal wedstrijdrondes en als afsluiter een bonusronde waarin alles nog kan veranderen. Het blijft dus tot het einde spannend wie er gaat winnen!


Laserkleiduifschuiten
U schiet met laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht wordt geschoten. Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. We schieten met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten. De disks schieten we niet kapot en kunnen weer hergebruikt worden, het voordeel hiervan is dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is!

Er zal in groepjes van maximaal 5 personen tegelijk geschoten worden. De computer registreert per schutter de punten. Na uitleg over het systeem en de geweren is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd. Er zullen verschillende schietdisciplines aan bod komen.
Touwtrekken1
Jenga1
Kleiduifschieten
Boogschieten

personeels feestjes

Familie uitjes

Vrienden uitjes

Teambuilding uitjes

Vrijgezellen uitjes

Wat kunnen wij voor jullie doen?  

Wij gaan jullie ontzorgen, verrassen en jullie een onwijs leuke dag bezorgen.  Alles wordt geregeld naar jullie wensen. activiteiten kunnen gecombineerd worden met verschillende horecagelegenheden.

Gedurende de hele dag/avond En mochten jullie andere wensen hebben dan denken wij graag met jullie mee!

Ons doel is om jullie een glimlach te bezorgen, terwijl je zelf niks hoeft te doen. Bespreek de mogelijkheden door direct te bellen of je wensen door te geven via onderstaande contact formulier

Wat mogen wij voor jou organiseren?