Paintballen

Wij ontzorgen

Stoere mannenactiviteit

Hoeveel mannen dromen er niet van om hun spelvaardigheden van Call of Duty, in het echt mee te maken!! Wij gaan deze jongensdroom in realiteit brengen! Met al je collega’s of vrienden in The Middle of Nowhere, midden in de bossen van 1,5 hectare, in camouflage pakken met een paintball geweer strijden. Wie is de beste? Door de loopgraven, bunkers, glijbanen en wachttorens is er voor iedereen de kans om bijna ongezien van basis Alfa naar basis Bèta te sneaken. Met vrienden draait het natuurlijk om gekkigheid en plezier. Een spannend bedrijfsuitje waar teambuilding centraal staat. Een ideale en stoere manier om de teamgeest binnen een mannenwereld te versterken. Door samen te werken en te communiceren leren de collega’s elkaar beter kennen en begrijpen. En natuurlijk zie je kwaliteiten zoals leiderschap, en leer je om beter en sneller te presteren onder druk. En als afsluiting een biertje en een BBQ om de wilde verhalen te evalueren. Wie durft!!! Neem contact met ons op voor deze unieke activiteit.
Collage Paintball

personeels feestjes

Familie uitjes

Vrienden uitjes

Teambuilding uitjes

Vrijgezellen uitjes

Wat kunnen wij voor jullie doen?  

Wij gaan jullie ontzorgen, verrassen en jullie een onwijs leuke dag bezorgen.  Alles wordt geregeld naar jullie wensen. activiteiten kunnen gecombineerd worden met verschillende horecagelegenheden.

Gedurende de hele dag/avond En mochten jullie andere wensen hebben dan denken wij graag met jullie mee!

Ons doel is om jullie een glimlach te bezorgen, terwijl je zelf niks hoeft te doen. Bespreek de mogelijkheden door direct te bellen of je wensen door te geven via onderstaande contact formulier

Wat mogen wij voor jou organiseren?