Over ons

Wij streven ernaar om bedrijven, families en vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen!

Creatieve
Denkers

Over Ansi Events

Over AnSi Events

Angeline en Simone vormen samen AnSi Events gevestigd in Dedemsvaart.

Wij nemen het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding, familie en vrienden uitjes en sinds kort zakelijk vergaderen uit jullie handen.

Door met heel veel horecabedrijven in Overijssel en Drenthe samen te werken kunnen wij hele grote maar ook zeker de kleinere partijen bedienen.

Daar komen dan onze activiteiten bij zoals de DAF tour, escaperoom op locatie, schapen drijven maar ook de sloep, E-choppers en E-steps. Wij zijn constant bezig om leuke activiteiten te bedenken, zodat wij ook kunnen blijven vernieuwen en verrassen.

Wil je wel de lusten maar niet de lasten neem dan contact op met AnSi Events.

Wij zetten jullie wensen om in onvergetelijke herinneringen!

Angeline Kats

Wie kent Angeline niet? Op en top gastvrouw bij Pitch en Putt in Koekange waar ze samen met haar man Peter een succesvolle onderneming hebben neergezet. Twee mensen die warmte, enthousiasme en gastvrijheid uitstralen. Angeline heeft met haar commerciële achtergrond en ervaring met acquisitie menig partij bij Pitch en Putt weggezet. Helaas zijn ze wegens omstandigheden met deze onderneming gestopt. Maar als er 1 deur dicht gaat gaan er twee weer open. Een nieuwe start met AnSi Events, een super uitdaging om mensen een heerlijke dag te bezorgen!

Simone Zomer

Na 25 jaar voor diverse werkgevers gewerkt te hebben een eigen onderneming starten een hele stap, maar oh zo gaaf. Alle levens en werkervaringen meenemen en stoppen in je eigen bedrijf!  Wie is Simone? Een gedreven persoon die alles uit iedere dag wil halen. Enthousiast, open, spontaan en sociaal. Bij meerdere bedrijven heeft ze succesvol commerciële activiteiten neergezet, Simones motto; klanten binnenhalen is niet zo moeilijk, om ze te behouden daar moet je energie in steken.  Klanten een blij gevoel geven daar krijg je energie van.